Les policies locals tanquen els negocis de restauració

Intervenen: Maurici Jiménez, alcalde de Castell-Platja d'Aro, Gustavo López i Àlex Ferrer

Davant l'anunci del president del govern espanyol, Pedro Sànchez, sobre l'aplicació del decret d'estat  d'alarma i l'anunci del decret de confinament de Catalunya del president de la Generalitat, Quim Torra, els efectius policials de tots els municipis de la comarca obliguen a clausurar els locals de restauració i d'oci. 

En aquests moments només tenen dret a romandre oberts els negocis on es venguin productes de primera necessitat, com els comerços d'aliments, les farmàcies, les benzineres, els estancs i els quioscs

Amb la posada en marxa d'aquests decrets les autoritats policials municipals i autonòmiques també passaran a ser competència del govern central. 
La sensació al carrer és d'ensurt i d'expectativa i la major part de la població tem que aquesta situació es prolongui en el temps més de l'esperat. 

Tot i això, hi ha qui continua amb activitats convencionals. Amb tot, el president Pedro Sànchez compareixerà davant els mitjans a les dues del migdia després del Consell de Ministres i es possible que anunci noves mesures. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat