Un grup de voluntaris estrangers neteja la platja de Platja d'Aro després del temporal

Platja d'Aro es recupera poc a poc de les destrosses generades pel Temporal Gloria. Mentre que l'ajuntament treballa restaurant el passeig, un grup de voluntaris alemanys, francesos i americans que s'autoanomenen "Amics Internacionals de la Costa Brava" han sortit a netejar totes les deixalles que el mar ha tornat a la sorra. La iniciativa va sorgir de forma espontània. 

La neteja d'avui és fruit de la consciència ecològica d'aquests voluntaris, que creuen que la situació actual és fruit d'una emergència climàtica. Demanen al govern platjarenc compromís i que actui seguint criteris mediambientals.

La neteja d'aquest divendres a Platja d'Aro és només una mostra de les múltiples iniciatives solidàries que estan sorgint aquests dies arreu del territori. Així per exemple, les "Polseres Verdes" de Sant Feliu de Guíxols netejaran la platja ganxona aquest diumenge al matí, com també ho faran un grup de voluntaris a Begur o el Club Alpí i l'Ajuntament de Palamós, fa faran demà dissabte una sortida de neteja. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat