El lloguer d’hamaques a Aiguablava genera debat entre els banyistes

Begur

Data: 27/08/2022

La platja d'Aiguablava destina una part de l'espai al lloguer d'hamaques i para-sol, on els preus oscil·len entre els 22 i 55 euros al dia. Aquesta mesura genera el debat entre els banyistes, ja que alguns veuen bé que s'ofereixi aquest servei mentre que d'altres consideren que només afavoreix a aquells que se'l poden permetre.

El lloguer d'hamaques i para-sol a la platja d'Aiguablava de Begur ha generat el debat entre els banyistes de la zona. L'Ajuntament va cedir la gestió d'aquest servei a través d'un concurs públic i ara ocupen 240 metres quadrats, que suposen aproximadament el 50% de la platja. Una proposta que s'aplica a altres països i que alguns banyistes veuen bé perquè dona més comoditat. També creuen que aquests diners haurien de servir per cuidar l'entorn

El servei ofereix un pack de dues gandules i un para-sol per 25 euros matí o tarda, amb la possibilitat de pagar-ne 50 si t'hi estàs tot el dia. Igual que indiquen des de l'Ajuntament, alguns ciutadans consideren que és una bona eina per gestionar l'aforament de l'entorn.

Tots coincideixen però que hi ha d'haver espai pels que volen utilitzar el servei com pels que no

D'altres es mostren més contraris al fet que les platges ofereixin aquest servei. Creuen que només permeten tenir lloc als usuaris que paguen, mentre que la resta veuen reduït el seu espai.

També argumenten que aquesta mesura acaba apartant als banyistes locals i busca el reclam del turista estranger.

Altres platges del municipi com Aiguafreda o Sa Tuna, també compten amb el 50% de l'espai destinat al servei d'hamaques.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat