L'Hotel Cala del Pi recapta 45 mil euros per la investigació contra el càncer infantil

INTERVENEN: Javier Colocho, director de l'Hotel; Elsa Anka, presentadora

La Nit Solidària celebrada a l’Hotel Cala del Pi de Platja d’Aro torna a batre els seus propis records de recaptació arribant als 45.000 euros.

En aquesta ocasió tots els fons recaptats aniran destinats al projecte d’investigació de la leucèmia limfoblàstica aguda de tipus B, liderada pel Doctor Raúl Torres de l’Institut de Recerca Contra la Leucèmia infantil Josep Carreras.

Més enllà de la solidaritat, a l’esdeveniment no hi ha faltat ni la gastronomia ni els espectacles. Al llarg de l’esdeveniment els assistents van poder gaudir d’actuacions musicals, d’espectacles de foc i d’una degustació gastronòmica a càrrec del xef Enric Herce.

Personalitats del món de l’espectacle, de l’esport i empresarial van tornar a ser citats una vegada més amb la solidaritat, com les nadadores Thaïs Henríquez i Gemma Mengual; la model Lucía Rivera; les presentadores Lidia Torrent i Elsa Anka; i altres cares televisivament conegudes com Gisela Lladó o Manu Tenorio, qui precisament ha estat un dels protagonistes d'aquesta setena Nit Solidària amb la seva col·laboració especial dalt de l'escenari. 

Tots ells juntament amb Javier Colocho, director de l'Hotel Cala del Pi, i Yolanda Sallés, gerent del Sallés Hotels, han fet l'entrega del taló als representants de AECC, reafirmant així el seu compromís amb la lluita contra el càncer.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat