Castell-Platja d'Aro aposta per reactivar el servei d'àpats a domicili

INTERVENEN: Pilar Ferrero, regidora de Benestar Social //  Lourdes Català, responsable de dietètica de Serhs Food

Castell-Platja d'Aro rellança el Servei d'Àpats a Domicili de l'àrea de Benestar Social. S'havia posat en marxa el 2010 però el mal funcionament de l'empresa encarregada va fer que la ciutadania se n'anés despenjant. Ara se li vol donar un nou impuls al servei que ofereix Serhs

Actualment només són vuit els usuaris que reben els àpats a casa. Aquest és un servei destinat a tota aquella gent del municipi amb problemàtiques diverses que els dificultin cuinar com falta de mobilitat, edat avançada o la solitud. El que vulgui gaudir-ne s'ha de dirigir als serveis socials. En funció de cada cas l'Ajuntament en subvenciona més o menys part dels costos. 

Tots els menús se serveixen en barquetes de plàstic especials per al microones i es distribueixen uns tres cops per setmana. Estan elaborats a partir dels més de 130 plats del catàleg de Sehrs i sempre es té en compte el consumidor, tant a nivell de requisits de salut com de gustos culinairs. La seva opinió, de fet, es té en compte per anar polint, si és precís, les receptes. 

Els assistents a la presentació del servei que ha tingut lloc aquest divendres a la sala de plens platjarenca han pogut tastar una petita mostra dels plats disponibles. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat