El pessebre vivent dels més petits

INTERVÉ: Maria Teresa Ramot, directora llar d'infants Castell d'Aro

Càmeres preparades i cortines amunt per poder veure aquesta estampa nadalenca amb els nens i nenes de la llar d'infants de Castell d'Aro. Fa 28 anys que es repeteix cada Nadal el pessebre vivent dels alumnes de P1 i P2 de l'escola bressol, una manera de celebrar també amb els més petits les festes nadalenques i regalar a les seves famílies unes imatges entranyables per posar a l'àlbum familiar.

Cap dubte de qui eren els protagonistes del pessebre, els pastors amb el seu ramat de xais, els Reis de l'Orient, Josep i Maria a l'establia i l'àngel que ho vigila tot.

Des de la llar d'infants van programar 3 torns perquè els familiars dels nens poguessin veure còmodament el pessebre que en aquest cas es va muntar en dues aules. Es tracta d'un pessebre vivent molt viu en el que cada actor interpretava el seu paper com volia, alguns amb més entusiasme i d'altres amb més responsabilitat. Ara mateix en aquesta escola hi ha uns 18 nens i nenes d'entre 1 i 2 anys.
 
Aquest divendres és el torn de la llar d'infants de Platja d'Aro que també celebra el pessebre vivent amb els seus alumnes de 0 a 3 anys.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat