250 nens i nens participen al primer Rodajoc Ganxó

INTERVÉ: Jordi Agustí i Anna Barbé, coordinadors Rodajoc

250 nens i nenes de quart de primària de Sant Feliu de Guíxols han canviat les aules per jocs a l'aire lliure. Totes les escoles de la ciutat han unit esforços per celebrar la primera edició del Rodajoc. Un conjunt de proves i jocs tradicionals cooperatius que permeten intercanviar valors i realitats entre els participants com a eina pedagògica.

Durant tot curs els mestres d'educació física han estat preparant el conjunt de jocs que al llarg del matí han desenvolupat tots els alumnes. Després de donar-los la benvinguda i repassar com es desenvoluparia la matinal, a les deu en punt  l'alcalde donava el tret de sortida al primer Rodajoc ganxó. Barrejats entre les diferents escoles i dividits en grups, els nens i nenes ajudats per les instruccions dels mestres i el monitoratge dels alumnes del grau superior d'infantil han anat passant pels diversos jocs repartits entre el Guíxols Arena i el camp de futbol de Vilartagues.

Amb la incorporació de Sant Feliu al Rodajoc ja són 6 les poblacions del Baix Empordà que organitzen aquesta activitat amb el suport de l'Ajuntament, el Consell Comarcal i el Centre de Recursos.Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat