Mossos de Baix Empordà - Sant Feliu ha registrat un 15% menys de furts aquest estiu

INTERVÉ: Francesc Cardús, Cap de l'ABP Baix Empordà - Sant Feliu

Els Mossos d'Esquadra de l'Àrea Bàsica Policial Baix Empordà - Sant Feliu tanquen l'estiu amb una valoració positiva pel que fa a les xifres registrades de delictes propis i habituals de la temporada turística. El delicte estrella de l'estiu, el furt, s'ha practicat un 15% menys a tots els quatre municipis controlats per la comissaria de Sant Feliu de Guíxols. 

Sant Feliu, Castell-Platja d'Aro, Calonge i Sant Antoni i Santa Cristina d'Aro han vist com es reduïa substancialment el nombre de furts, si bé és cert que, a excepció de Santa Cristina, en tot ells hi han crescut els robatoris a l'interior de cotxes fins a un 30%

Per tal de presentar millors xifres que en estius passats, des de Mossos expliquen que el treball amb les respectives policies locals ha estat clau, gràcies a un constant contacte tant presencial com telemàtic. 

També veuen com a indispensable l'ús de càmeres de vigilància ja estès a tots quatre municipis. Consideren que són una eina eficaç no només a efectes de resolució sinó a nivell de prevenció. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat