La 32a edició de la Garoinada comptarà amb més restaurants i hotels

Palafrugell

Data: 20/01/2023

La tradicional Garoinada de Palafrugell torna a celebrar-se un any més, en la que serà la 32a edició. Enguany, compta la participació d'un total de 14 restaurants i 6 hotels, i activitats programades per gaudir de l'entorn del municipi.

Un any més, La Garoinada protagonitza l'hivern a Palafrugell. Es tracta d'una campanya gastronòmica de referència de Catalunya, amb l'objectiu de promoure l'activitat econòmica i turística del municipi en aquesta època de l'any.

L'edició d'enguany, compta amb la participació d'un total de 14 restaurants i 6 allotjaments. El menú ofert consisitirà en un entrant de garoines, un primer plat a triar entre Catxoflino o bé un plat alternatiu diferent en cada restaurant, unes postres de cremat, aigua, vi i cafè. Tots aquests menús estaran maridats amb vins del celler Espelt. 

A banda, també hi ha programades activitats a escollir entre una sortida en vaixell d’època o bé una excursió de senderisme personalitzada, que permeten conèixer l’entorn de la mà d’un expert del territori.

Com ja és habitual, els allotjaments regalaran un talonari de tiquets per visitar els diferents equipaments culturals del municipi (Fundació Josep Pla, Fundació Vila Casas Can Mario, Museu del Suro i Jardí Botànic de Cap Roig), un tiquet per a la piscina municipal i un val de descompte per comprar a Vins i Licors Grau, patrocinador de la campanya.

L'artista Sergio del Río ha realitzat el disseny del cartell d'aquest any, el qual està fet amb llapis i aquarel·la fent un especial homenatge a l’artista Rodolfo Candelaria.

La Garoinada tindrà lloc del 20 de gener fins al 31 de març, i el preu del menú variarà entre 50 i 60 euros.

Establiments participants a La Garoinada 2023

Restaurants: L’Arc, Centre Fraternal, La Xicra i Xadó (de Palafrugell), El Balcó de Calella, El Càntir, Gelpifish i Les Voltes de Calella by Es Portal (de Calella), El Far, La Llagosta, Llafranc “El Gitano”, Sa Teula i Terrassa Terramar (de Llafranc), i Es Portió
(de Tamariu)

Hotels: Can Liret (de Palafrugell), Alga i Sant Roc (de Calella), El Far, Llafranc i Sa
Teula (de Llafranc).

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat