Els Mossos denuncien penalment una dona a La Bisbal per simular delictes

Els Mossos denuncien penalment una dona a La Bisbal per simular delictes
Baix Empordà

Data: 16/03/2018


Els Mossos d'Esquadra de l'ABP de La Bisbal van denunciar penalment, el mateix 13 de març, una dona, de 39 anys, de nacionalitat espanyola i veïna de Palamós, per una altra simulació de delicte. El 7 de març una dona va denunciar un robatori amb violència que s’havia produït aquell mateix dia a la població de Palafrugell (Baix Empordà).
 
La víctima va explicar que mentre estava carregant objectes al seu vehicle, un home l’havia empès i li havia sostret una bossa que duia a l’esquena amb un ordinador portàtil, dues tabletes, un ratolí , Cd’s, diverses targetes de memòria de gran capacitat i documentació.
 
Durant la investigació els mossos van observar diverses contradiccions a les explicacions que havia donat la denunciant i en tornar a requerir la seva presència per una nova declaració, la dona va confessar que tot era mentida i que ho hauria fet per cobrar de l’assegurança. 
 
Els mossos recorden que simular un delicte està recollit en el Codi Penal i es preveuen penes de multa de sis a dotze mesos per a les persones responsables.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat