Joventut presenta el Carnet Jove de Palamós amb una setantena de descomptes locals

Palamós

Data: 17/10/2018

INTERVÉ: Cesc Poch, director general de l'Agència Catalana de la Joventut / Lluís Puig, alcalde de Palamós / Norma Pujol, directora general de Joventut

Palamós és un dels 7 municipis catalans que participen a una prova pilot per apropar encara més el Carnet Jove al món local. L'Ajuntament ha treballat per captar comerços disposats a oferir descomptes als joves i ara s'inicia la promoció del carnet que a més portarà el logotip de l'Ajuntament.

Amb 553 mil titulars el carnet jove català és el tercer amb més titulars d'Europa per darrere d'Hongria i Escòcia. Poden fer-se'l els joves d'entre 12 i 30 anys i actualment més del 50% dels catalans d'entre 18 i 23 anys l'utilitzen. Ofereix 8.700 descomptes i té 4 mil empreses, comerços i serveis addherits. A Palamós durant la campanya per promocinar el carnet jove local s'han aconseguit 67 avantatges. Uns avantatges que se'n podran beneficiar els 1.132 palamosins titulars del Carnet Jove, els més de mig milió de catalans que el tenen i els 6 milions de joves europeus que disposen de carnet jove.

Aquesta prova pilot s'ha iniciat als municipis d'Agramunt, Amposta, Cambrils, l'Hospitalet del Llobregat, La Seu d'Urgell, Manlleu i Palamós. Es busquen comerços de poble que ofereixin avantatges de qualitat i proximitat per als joves.

La majoria de joves utilitzen el Carnet Jove en la seva versió virtual. A l'APP del Carnet Jove hi apareixen localitzats els comerços que ofereixen descomptes i avantatges a l'entorn.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat