Un veí de Pals farà la volta a Espanya en BTT per recaptar fons contra el càncer

Un veí de Pals farà la volta a Espanya en BTT per recaptar fons contra el càncer
Pals

Data: 19/07/2022

Toni Guerrero, un veí de Pals, ha decidit que farà la volta a Espanya en BTT i amb autosuficiència. Aquest repte que s'ha proposat, té l'objectiu de recaptar el màxim de diners possibles per a la fundació Oncolliga Girona, i així poder ajudar a la investigació contra el càncer i a millorar la qualitat de vida dels malalts i els seus familiars.

El repte ha estat anomenat "Pedalant per Oncolliga", tindrà inici el pròxim 20 d'agost. La intenció de Guerrero és unir els extrems de la península: el cap de Creus, Finisterre i el Cabo de Gata, passant també per Montserrat. 3.800 km a recórrer repartits en 38 etapes. Guerrero preveu completar el recorregut en un termini d'entre 35 a 40 dies, per així arribar a casa a temps per participar en la pròxima edició d'Oncotrail, el primer cap de setmana d'octubre.

UN SORTEIG DIARI PER RECAPTAR FONS

Guerrero farà un sorteig diari de premis que ha anat reunint els darrers mesos amb l'objectiu de recaptar fons. Per poder-hi participar cal fer un donatiu mínim de 30 € a la Fundació Oncolliga Girona a través de la pàgina web. Amb un sol donatiu se't dona la possibilitat de poder guanyar un premi un cop i més, ja que no se t'exclou de la llista, per tant, hi ha la possibilitat de guanyar diversos premis, tot és qüestió de sort. El sorteig es farà amb una aplicació en línia, i els resultats del guanyador diari estaran anunciats al perfil d'Instagram d'en Toni Guerrero (@toni.g.f)

Els premis que se sortejaran són molt diversos i van des d'àpats en restaurants fins a massatges, bijuteria, estudis biomecànics, inscripcions a curses, material per a bicis o sessions de podologia, entre d'altres.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat