La Nit Solidària contra en càncer infantil recapta 40.000 euros

INTERVENEN: Javier Colocho, director de l'Hotel Sallés Cala del Pi; Thaïs Henríquezt, nadadora.

La sisena Nit Solidària ha recaptat 40.000 euros que aniran destinats a la lluita contra el càncer infantil. Aquest esdeveniment s'ha celebrat un any més a el Sallés Hotel & Spa Cala del Pi de Platja d'Aro i ha estat tot un èxit pel que fa a l'assistència i a la recaptació.

Com a novetat enguany no s'ha celebrat la desfilada de moda que s'havia celebrat en les edicions anteriors, en canvi els assistents han pogut gaudir d'una exhibició de natació sincronitzada de la nadadora Thaïs Henríquezt; d'un espectacle de dansa contemporània a càrrec de la prestigiosa companyia CobosMika; i de focs artificials.

La deliciosa degustació gastronòmica ha estat a càrrec del xef Enric Herce i el seu equip.

Entre els assistents s'ha comptat amb la presència de l'ex jugador de Futbol Club Barcelona, Julio Salinas; el cuiner Marc Ribas; els dissenyadors Jordi Dalmau i Pilar Oporto; i altres cares televisivament conegudes com Lídia Torrent, Matías Roura, Mònica Ponts i Elsa Anka, qui precisament ha estat l'encarregada de presentar aquesta Nit Solidària. 

Tots ells juntament amb Javier Colocho, director de l'Hotel Cala del Pi, i Yolanda Sallés, gerent del Sallés Hotels, han fet l'entrega del taló a les representants de AECC, Pilar Curt i Joana Puig.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat