Alumnes de quart d'ESO ganxons participen al projecte de dansa "Five days to dance"

Intervenen: Wilfried, coreògraf companyia DE LooPERS / Gina Klamburg, professora INS Sant Feliu 

El rellotge ha començat a córrer pels alumnes de quart d'ESO de l'Institut Sant Feliu, que aquest divendres estrenen l'espectacle de dansa "Home sweet home". Els assajos van començar dilluns i els estudiants no tenien cap formació de dansa prèvia. No es tracta d'una temeritat sinó de les claus per fer realitat el projecte "Five days to dance" sorgit d'un documental que porta el mateix nom en què els alumnes surten de les aules per aixecar un muntatge des de zero en només 5 dies. 

L'objectiu és que els nois i noies treballin la consciència de cos i descobreixin un nou llenguatge per expressar les seves emocions. 

Més enllà de la dansa, "Five days to dance" busca generar un vincle entre els estudiants i crear consciència de grup entre el centenar d'alumnes participants. 

El muntatge "Home sweet home" parla del dret de totes les persones de tenir una llar on sentir-s'hi segurs i busca despertar la solidaritat dels joves envers els sensesostres o les víctimes de les guerres o de violència domèstica. 
La representació es farà aquest divendres a les 9 del vespre al Teatre Narcís Masferrer de Sant Feliu de Guíxols. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat