Tres dècims del primer premi de la loteria de Nadal toquen a Platja d'Aro

Platja d'Aro s'ha endut 1, 2 milions d'euros del primer premi de la loteria de Nadal. En concret, l'administració situada al bar Ton a l'avinguda del Cavall Bernat ha venut tres dècims de 400.000 euros cadascun. Aquest matí a primera hora l'ambient era tranquil, però més tard veïns i veïnes s'han apropat encuriosits a l'establiment per saber qui són els afortunats del premi. De moment, és una incògnita.

A quarts de dotze del matí els nens de San Ildefonso han anunciat el número de la gossa de Nadal, el 05490. I amb cava ho celebraven treballadors i clients de l'administració de loteria situada al bar Ton a l'avinguda del Cavall Bernat a Platja d'Aro en rebre la bona notícia. Des de primera hora del matí que al local tenia la televisió encesa per anar seguint el sorteig de la loteria de Nadal, però poc es podien imaginar que tres dècims de la grossa els haurien venut en aquesta administració. De fet, la delegació de Girona els ha hagut de trucar per comunicar-los el missatge.

L'administració ha distribuït els tres dècims a través d'una màquina, ja que és un bar i no pot vendre'ls físicament. En total ha repartit 1,2 milions d'euros, 400.000 per cada dècim. De moment, no se sap qui els pot haver comprat, tot i que algun client que ha tret el cap sospitava de qui li podria haver tocat.

En tot cas, clients i treballadors ho han celebrat amb cava, enmig de l'expectació dels mitjans de comunicació i l'intriga per saber qui s'ha embutxacat el premi.

Ha estat la primera vegada que l'establiment ha repartit el primer premi de Nadal. Tot i això, fa deu anys que va repartir 700.000 euros i 168.000 euros en dos premis de l'Euromillones.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat