La unitat marítima de la Policia Local de Palamós ha fet un centenar d'actuacions

Palamós

Data: 19/07/2019

La unitat marítima de la Policia Local de Palamós ha realitzat un centenar d'actuacions des que es va posar en funcionament el passt 23 de juny. Es tracta de la novena campanya d'estiu que fan agents especialitzats amb l'objectiu de vigiliar,controlar i garantir la seguretat del litral del municipi.

L'embarcació de la Policia Local s'anomena s'Alguer i va pilotada per dos agents. Es tracta d'una semirígida de 7 metres i mig d'eslora amb motor 150HP, llums policials, tendals i megafonia.

Durant tot el dia ressegueix tot el litoral palamosí i fan tot tipus de tasques, des d'avisar davant la presència de brossa flotant perquè es reculli fins a controlar l'accés de vaixells a les zones de banyistes de les platges i cales del litoral palamosí.

Més enllà de fer tasques de prevenció de problemes al litoral també donen assistència a les embarcacions que han tingut problemes i fan divulgació de les normes de fondeig i bany.

La vigilància, seguretat i auxili litoral que realitza la Policia Local de Palamós es va iniciar l’any 2007, en col·laboració amb Creu Roja i posteriorment amb la Policia Local de Calonge.

L'any 2010 el municipi va adquirir per a la seva policia l’actual embarcació S’Alguer, amb la qual Palamós va poder consolidar aquest servei. El nombre d'actuacions realitzades durant una temporada d’estiu per la unitat maríotima pot arribar a les 500.


 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat