El servei d'assessorament i orientació jurídica ja ha atès una cinquentena de persones

Una cinquantena de persones s'han adreçat al servei d'assessorament i orientació jurídica especialitzat en igualtat en el darrer any. Des de fa un any i poc més, el Servei d'Igualtat i Atenció a les Dones de Sant Feliu de Guíxols va posar en marxa un servei jurídic gratuït centrat en qüestions d'igualtat i gènere.
Durant aquest primer any de funcionament tot allò relacionat amb les separacions i tot el que se'n deriva han estat les problemàtiques més consultades a l'advocada especialitzada en temes de gènere, igualtat i violència masclista que ofereix aquest servei dos dimecres al mes.

Es tracta de visites de 30 minuts de les quals, si s'escau, se'n fa el seguiment coordinat amb serveis socials i amb els advocats que portin cadascun dels casos. El servei ha volgut ser un recurs més pels ciutadans que pateixen violència masclista, discriminació de gènere o assetjament sexual i que fins a posar-lo en marxa es podien trobar desemparats.

El servei d'assessorament i orientació jurídica especialitzat en igualtat està situat al primer pis del Centre Cívic de Vilartagues de la ciutat, al costat del mateix SIAD

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat