Castell d'Aro viu una castanyada per a totes les edats

INTERVÉ: Mònica Ríos, regidora de Dinamització Comunitària

El vespre del 31 d'octubre les famílies i els amics es troben a casa per celebrar i compartir una tradició tan nostrada com és la castanyada. És per això que el dia abans, per tal de fer-ho tot compatible, la gent de Castell-Platja d'Aro la viu de forma popular

El que la fa més especial, més enllà de ser un gran punt de trobada, és que permet que coincideixin els més petits, a través de la Casa Lila de l'Àrea d'Infància, amb la gent del Casal de la Gent Gran. Hi ha màgia i il·lusionisme, primer, i ball, després. I com no, castanyes i panellets per tothom. 

A Castell-Platja d'Aro, tradició, és a dir castanyada, i modernitat, Halloween, no renyeixen en aquestes dates i l'oferta cultural porta encara més activitats. El divendres 2 de novembre Platja d'Aro celebra a la plaça del Mil·lenari la Festa de Tardor amb una castanyada popular, tallers infantils, concurs de disfresses, castells, capgrossos i espectacles pels més petits. Unes activitats que es complementen amb el ja conegut Túnel del Terror que organitza la Federació de Colles de Carnaval. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat