Platja d'Aro augmenta el desplegament policial durant la revetlla de Sant Joan

La sequera, la pirotècnia i el pol d'atracció nocturn que és Platja d'Aro, fa que cada any els Mossos d'Esquadra i les Policies Locals de la localitat augmentin la plantilla i els torns de treball per la revetlla de Sant Joan. Així, l'important desplegament d'efectius ajuda a respondre a les necessitats i urgències de la ciutadania de forma més ràpida i eficaç.

Com cada any, la Policia Local de Castell-Platja d'Aro i S'Agaró reforça la plantilla i els torns de treball de matí, tarda i nit durant la revetlla de Sant Joan.

Així, si surt qualsevol classe d'urgència, els serveis podran actuar de forma més àgil, eficient i ràpida, sobretot tenint en compte que Platja d'Aro és un pol d'atracció nocturn, i en aquest tipus de festivitats, el nombre de visitants augmenta considerablement.
La protecció a la ciutadania i al medi ambient s'estructura doncs, en 4 àmbits d'actuació.

A més, el fet de treballar coordinadament amb els Mossos d'Esquadra, els Bombers de la Generalitat i l'Agrupació de Defensa Forestal, fa que les necessitats i urgències de la ciutadania es resolguin de forma immediata.

Per altra banda, des de l'Ajuntament i la Policia Local fan una crida a la responsabilitat i al civisme, sobretot tenir màxima precaució amb el possible origen d'incendis, ja que ens trobem en una situació climàtica complicada i amb un alt nivell  de risc d'incendi. Tot i que la conducció de vehicles, la neteja de platges i l'ordre públic, també els consideren elements crucials.

En aquest sentit, les autoritats animen a la gent a consultar les recomanacions, consells i prohibicions que s'han de tenir en compte durant la revetlla, a través de la pàgina web de protecció civil.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat