Els instituts del Baix Empordà donen el tret de sortida al curs 2021-2022

Palafrugell

Data: 13/09/2021

INTERVÉ: Jaume Fernández, director de l'INS Frederic Martí Carreras

Els instituts del Baix Empordà han donat el tret de sortida al nou curs 2021-2022, un curs marcat igualment per la covid, però amb certes novetats respecte l’any passat. Entre les més destacades, igual que als centres de primària, ja no serà necessari prendre la temperatura per accedir a les instal·lacions i els grups bombolla es podran barrejar durant l’hora del pati. Una altra novetat és la recuperació de les assignatures optatives, un fet que des de l’Institut Frederic Martí Carreras, de Palafrugell, veuen molt positiu.
 
Les entrades esglaonades, la mascareta obligatòria i el rentat de mans continuaran vigents, però des dels centres expliquen que ja són mesures que tothom ha integrat en el seu dia a dia.

Enguany els instituts tindran al seu abast les dades de vacunació dels alumnes i el personal docent, amb l'objectiu de poder gestionar correctament les quarantenes. Aquells qui estiguin vacunats amb la pauta completa no caldrà que es confinin en cas de ser contacte estret d'un positiu i tinguin una PCR negativa.
 
Està previst que el govern aprovi aquest dimarts un decret llei per facilitar que els centres rebin aquesta informació a través de l’aplicació Traçacovid. Aquesta començarà a estar operativa durant els propers dies.

Comentaris (1)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix

GxRPnRVyfa 35 dies
555


Més articles de Societat