El Sorteig de Nadal de Platja d'Aro entrega els premis als guanyadors

Aquestes són les cares de felicitat dels tres premiats de la segona edició del Gran Sorteig de Nadal de Castell-Platja d'Aro. Ara fa un mes que es van escollir per sorteig les tres butlletes afortunades d'entre les més de 25.000 que hi van participar. Aquest dissabte, els tres premiats han pogut recollir el seus regals. Entre ells, el primer premi, el cotxe model Toyota Aygo i milers d'euros en regals que ha tocat a Elisenda Carrera d'Aiguafreda amb la butleta número 11.765.

El segon premi, una bicicleta elèctrica i també un conjunt de regals ha tocat precisament a Platja d'Aro. Sandra Vergeli amb la butlleta número 6.770 ha estat l'afortunada.

El tercer premi, un cap de setmana al municipi acompanyat també d'un conjunt de regals ha tocat a un noi de Palafrugell, Catalin Caparu.
La iniciativa que enguany celebra la seva segona edició ha tingut molt bona acollida, s'hi han afegit més d'un centenar d'establiments i hi han participat més de 24.000 persones. Una proposta de dinamització cultural que ha activat de retruc el moviment del petit comerç del municipi.

Amb el lliurement d'aquests premis, Platja d'Aro posa punt final en el programa d'activitats de Nadal del municipi, però també esdevé el pròleg a la 41a edició del Carnaval. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat