Crema una fàbrica abandonada a Sant Feliu de Guíxols

Un incendi ha calcinat l'interior de l'edifici en un solar industrial abandonada de Sant Feliu de Guíxols sense danys personals.

Els Bombers han rebut l'avís poc abans de les set del vespre i hi han destinat 14 dotacions acompanyades d'efectius dels Mossos d'Esquadra i la Policia Local que han acordonat la zona.

El foc ha  calcinat amb violència l'interior d'un edifici que estava ple de restes de fustes, suros i elements utilitzats per aquesta indústria, el que ha dificultat les tasques d'extinció del foc.

Poc més de mitja hora després d'haver-se declarat l'incendi, els Bombers han pogut accedir a l'interior de l'edifici per comprovar l'estat de l'estructura i revisar que no hi hagués ningú atrapat.

Un edifici catalogat i vallat malgrat que hi havia individus que hi entraven

L'edifici, situat a la Ronda de Ponent de Sant Feliu de Guíxols es troba a l'extrem del solar de l'antiga fàbrica Mundial Cork i actualment s'utilitza com a aparcament. Es tracta d'una construcció catalogada i malgrat que estava vallada, no era estrany veure gent que hi entrava ja fos per diversió, dormir o per altres qüestions.

Tècnics municipals hauran d'avaluar ara l'abast dels danys per determinar si és necessari mantenir la protecció del conjunt o bé es procedeix al seu enderroc. També es posarà damunt la taula la necessitat d'augmentar la seguretat del tancament per evitar que es pugui entrar a l'edifici.

Diversos curiosos s'han aplegat al voltant de la fàbrica que desprèn una forta olor de cremat i fum.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat