Voluntaris s'organitzen per elaborar mascaretes a Begur

Begur

Data: 28/03/2020

INTERVÉ: Maite Selva, alcaldessa de Begur

La crisi sanitària pel coronavirus està mostrant la faceta més solidària i altruista de les persones, com és el cas de les begurenques, que han confeccionat més d'un centenar de mascaretes.

La campanya es va iniciar a través de les xarxes socials quan Rosa Pérez va fer una crida per tal d'augmentar la seguretat i reduïr el contagi. Arrel d'aquesta publicació un grup de voluntaris format per veïns i veïnes del municipi s'ha organitzat per a fabricar, cosir i distribuir entre la població mascaretes casolanes que serveixin com a protecció bàsica contra el coronavirus per a totes aquelles persones que ho requereixin. El grup s'organitza per via telefònica i han après a cosir gràcies a dues de les voluntàries. Les mascaretes no són professionals, però tenen dues capes de roba.

El punt de recollida és la Fleca La Palma, tot i que també n'han fet arribar a les dues farmàcies de Begur. A més, aquelles persones que es vulguin sumar a la campanya també poden recollir material per elaborar aquestes mascaretes casolanes a la mateixa fleca, com roba, fil o goma elàstica.

Aquesta acció complementa la feina de l'Àrea de Serveis Socials de l'Ajuntament.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat