La vaga d'examinadors de Trànsit continua el novembre i deixa 1.000 alumnes sense carnet c

Els examinadors de la DGT continuen en peu de guerra aquest mes de novembre. Ja porten 4 mesos organitzant vagues 3 dies a la setmana. Exigeixen a la DGT i el Ministeri d'Interior un pagament del complement salarial al qual es va comprometre amb els sindicats ara ja fa 10 anys.
Les autoescoles en són les màximes afectades i asseguren que la situació actualment és insostenible. Empleats d'autoescoles acomiadats, milers d'alumnes a l'espera de ser examinats i fins i tot ja hi han algunes autoescoles que han hagut de tancar.

Treure's el carnet de conduir s'ha convertit en tota una odissea. Aquells qui volen treure's la part pràctica es troben que malgrat haver pagat, ningú els assegura que puguin fer l'examen. En xifres, a Catalunya uns 1.000 alumnes al dia es queden sense poder-se examinar. A Girona, en són uns 90 al dia.

Si la vaga finalment es desconvoca, necessitaran uns mesos perquè tot torni a la normalitat. L'acumulació d'alumnes pendents d'examinar és una realitat i cada vegada és més gran. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat