Els i les joves s'inicien al món fotogràfic amb el projecte 'Mirada jove'

Des d'aquesta setmana ja es pot visitar, a la Biblioteca Mercè Rodoreda de Platja d'Aro, l'exposició de fotografies que han realitzat els i les joves de Castell-Platja d'Aro i S'Agaró en el marc del projecte 'Mirada Jove'. En aquest, han plasmat instants de la seva vida quotidiana al municipi. 

El projecte 'Mirada Jove' s'ha creat per introduir al col·lectiu jove en el món fotogràfic, posant la mirada al seu voltant, aportant un toc crític i educatiu, i també expressant com veuen el seu entorn i el seu municipi.

L'exposició es divideix en dues parts. En un primer nivell s'hi troba el making of de les sessions fotogràfiques, on es poden veure els i les joves exercint diferents rols, ja sigui com a fotògrafs, models, fent l'escenografia o com a espectadors. En aquestes fotografies, cada jove hi ha creat un petit codi QR amb un pòdcast explicant la seva experiència en el projecte.

En el segon nivell s'hi concentra l'exposició final, amb la selecció d'imatges dels i les joves participants en el procés, així com, un breu relat de com veuen el seu entorn i què fan en el seu temps lliure.

'Mirada Jove' és fruit del treball en xarxa de la Biblioteca, l'Associació Educant la Mirada i la Unitat de Joventut de Castell-Platja d'Aro i S'Agaró.

L'exposició es pot visitar en horari d'obertura de la biblioteca. De dilluns a divendres de 10 a 13 i de 16 a 20, i els dissabtes només en l'horari de matí.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat