Castell d'Aro celebra la 69a Festa de Sant Isidre

La 69a Festa de Sant Isidre de Castell d'Aro, aplega diferents activitats com el concurs de fruits del camp, flors i plantes ornamentals, la celebració de la Paraula a l'Església, diferents tallers, sardanes i un concert de la Coral de la Vall d'Aro i la Coral l'Esperança d'Arenys de Mar, entre altres.

Castell d'Aro celebra la 69a Festa de Sant Isidre, una festivitat d'arrel tradicional en honor al patró català de la pagesia.

Així, aquests dies, la gent ha pogut gaudir dels atractius històrics, patrimonials i naturals del nucli antic del municipi, a través d'un llarg programa d'activitats culturals.

El punt culminant de l'esdeveniment ha estat el Concurs-Exposició Floral, que ha omplert les sales i l'exterior del Castell de Benedormiens amb creatives i boniques composicions florals, fruits del camp i plantes ornamentals.

A més, també hi ha hagut tallers de plantes remeieres i d'art floral, així com exposicions de tapissos i caixes de flors elaborades en directe.

Per altra banda, els tallers infantils de temàtica floral acompanyats d'un berenar popular, tampoc han pogut faltar pensant en els més menuts. Així i tot, el gran ventall d'activitats que s'ofereixen en el nucli antic del poble, considerat Bé Cultural d'Interès Nacional, encara continuen.

Per últim, els amants del ritme, també han pogut gaudir de sardanes i un vermut amb la Cobla La Bisbal Jove, i a l'Església Santa Maria, s'han pogut escoltar concerts de la coral de la Vall d'Aro i la Coral l'Esperança d'Arenys de Mar.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat