Rodamón demana provisions per resguardar els animals del fred aquest hivern

Palafrugell

Data: 08/11/2023

L'Associació Protectora d'Animals Rodamón de Palafrugell fa una crida a la ciutadania per recol·lectar material per ajudar a passar l'hivern als animals del seu refugi. Així, des de l'associació, s'aprofita el canvi d'armari i de temperatures per rebre objectes i mobiliari per animals que ja no usin.

Amb la fi de la tardor, el fred i la humitat a poc a poc es van endinsant per donar pas a l'hivern, una de les èpoques més dures de l'any per a les associacions i protectores que es dediquen a tenir cura dels animals abandonats.

Per aquest motiu, des de l'Associació Protectora d'Animals Rodamón de Palafrugell, remarquen que ara és un moment on l'ajuda de l'exterior és molt important, sobretot per als més fràgils i vulnerables, com els cadells, els peluts de més edat, els que estan malalts, ferits o tenen alguna discapacitat.

Així, aportar aquest tipus de materials i altres elements d'abric per evitar el fred i protegir als animals que viuen a l'exterior, resultarà de gran ajuda per als peluts, al mateix temps que serà un acte de solidaritat envers els animals més necessitats que omplen els refugis.

De fet, molts d'aquests animals no tenen l'oportunitat de passejar diàriament, i les hores que passen a les gàbies, són moltes. Per això, a banda de material, fer de voluntari i donar un cop de mà anant a passejar els gossos, també els ajuda a passar millor aquesta època que es caracteritza per la duresa climàtica.

Amb tot, és evident que aportar qualsevol mena d'ajuda, serveix per a millorar el benestar dels animals que es troben a les protectores. Per això, si es pot, ara és un bon moment per fer de casa d'acollida, ja que la humitat al terra dels refugis durant l'hivern és molt dura i no té res a veure amb la calor que pot oferir una llar, sobretot pels cadells i els animals més vells.

I el mateix passa amb les llaunes i menjar de certa qualitat. En la mesura que es pugui, si se'n pot aportar, els gossos i gats agrairan aquest plus d'energia per generar calor i sobreviure a les baixes temperatures, amb aliments alts en nutrients.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat