Santa Cristina d'Aro renova la Fira de Nadal

El nou equip de govern de l'Ajuntament de Santa Cristina d'Aro ha posat en marxa una edició renovada de la Fira de Nadal, que ha aglutinat en un dia una extensa programació d'activitats nadalenques, lúdiques i musicals, i que s'han complementat amb diverses paradetes amb tota mena de productes per regalar a amics i familiars. Des del consistori, ja s'està treballant per a l'edició de l'any que ve, amb més propostes i idees per fer-la més extensa.

Santa Cristina d'Aro ha estrenat una edició renovada de la Fira de Nadal, que ha aglutinat en una jornada un munt d'activitats nadalenques, lúdiques i musicals, i que s'han complementat amb diverses paradetes amb tota mena de productes per regalar a amics i familiars.

L'equip de govern de Santa Cristina d'Aro, ja està ideant fer una Fira de Nadal més extensa per l'any que ve.

La fira nadalenca, que s'ha concentrat a la Plaça del Mercat, ha ofert diverses activitats per a tots els públics, entre les quals cal destacar l'Espectacle Infantil amb Rikus.

D'altra banda, cal destacar les parades de l'alumnat de 6è de l'Escola Pedralta, del Club Patí Cristinenc i la colla Castellera Minyons de Santa Cristina, que han posat a la venda productes nadalencs artesanals.

Amb tot, aquesta reedició de la Fira de Nadal de Santa Cristina d'Aro, pretén continuar creixent en el futur amb noves idees que ampliïn la programació d'activitats i acabi convertint-se en un referent.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat