Ensenyament treballa en la planificació del curs vinent amb el desdoblament de grups

Baix Empordà

Data: 03/06/2020

INTERVÉ: Martí Fonalleras, director dels serveis territorials d'ensenyament de Girona

Ensenyament treballa en la planificació del curs vinent. Un curs en què hauran d'aplicar restriccions i normatives marcades per Salut. La intenció és poder oferir-lo presencialment fins on sigui possible. Les característiques del nou curs 2020-2021 s'aniran decidint en funció de l'evolució de la pandèmia, per tant encara són moltes les incògnites per resoldre de com serà.

Aquesta planificació s'haurà de realitzar centre per centre, analitzant quines són les necessitats específiques en cada cas d'espai i professorat. Les mesures a prendre varien segons les dimensions de l'escola o institut i el nombre d'alumnes i de professors.

Educació es prepara ara per si finalment es dóna la situació més complexa, de desdoblament total d'aules. Defensen que tot i aquest possible desdoblament d'alumnes, no seria necessari duplicar el nombre de professors. Actualment disposen d'un gruix suficient de professorat què, en tot cas, s'haurà de reordenar.

Pel que fa a espais, s'hauran d'ampliar. En aquest sentit s'està treballant conjuntament amb els Ajuntaments. L'ampliació pot generar-se en altres espais municipals, d'administracions públiques o fins i tot de particulars.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat