Verges tancarà l'escola per seguretat en dies de fortes ventades

Verges

Data: 09/10/2019

INTERVÉ: Noe Castillo, regidora d'Ensenyament a Verges / Irene Antolin, membre de l'AFA de l'Institut Escola Francesc Cambó de Verges

La teulada de l'escola de pimària de Verges necessita una intervenció urgent que l'Ajuntament no pot assumir. Des del consistori han decidit que es tancarà l'escola quan hi hagi previsió de fort vent fins que el Departament d'Ensenyament no arregli la teulada. Amb aquesta decisió que dilluns es comunicava a Ensenyament i aquest dimarts a la comunitat educativa de l'escola Francesc Cambó i als 10 ajuntaments dels pobles afectats des de l'ajuntament prioritzen la seguretat dels nens, docents i les seves famílies.

L'escola només es tancarà quan l'Ajuntament rebi avís de fortes ventades que puguin arribar a ratxes de 90 km/h. Des de l'AFA de l'escola donen suport a la decisió que ha pres l'Ajuntament i reclamen per enèssima vegada la construcció del nou institut escola de Verges.

Fa unes setmanes tècnics del departament i del mateix Ajuntament van pujar a la teulada per comprovar-ne l'estat. Ensenyament va fer un requeriment al govern municipal que calia arreglar les teules però el govern no pot assumir-ne la inversió i creu que és Ensenyament qui ha de garantir una escola en condicions. Algunes famílies i la mateixa direcció del centre ja havien denunciat el despreniment d'algunes teules i el perill que suposava. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat