La Policia Local ha començat una campanya per reduir l'incivisme a la Bisbal d’Empordà

Júlia Moner
Joan Parareda

La lluita contra l'incivisme és un dels eixos de la regidoria de Seguretat Ciutadana de la Bisbal d'Empordà. Així ho van explicar en el balanç del primer any de legislatura. Per aquest motiu, durant el mes de juliol la policia ha començat una campanya per reduir l'incivisme a la ciutat. Es posarà atenció en conductes com el mal ús d'espais públics o la circulació incorrecte de bicicletes i patinets. A finals de mes, el consistori valorarà si la campanya continua vigent durant l'agost
.
 
Aquest mes de juliol, la Policia Local de la Bisbal d'Empordà ha iniciat una nova campanya contra l'incivisme. Des del consistori expliquen que això suposarà ampliar els efectius dels torns de la plantilla amb l'objectiu de solucionar les queixes veïnals.

La campanya se centrarà en la brutícia als espais públics, el mal ús d'aquests amb activitats com els jocs de pilota o la circulació de bicicletes o patinets en espais de vianants. També tenen com a objectiu reduir les molèsties al descans dels veïns, el consum de substàncies estupefaents i no recollir les brutícies dels gossos.

Unes campanyes contra l'incivisme que han estat una de les tasques durant el primer any de legislatura.

Segons la regidoria, expliquen tenir "poques eines per acabar amb aquestes conductes" i que anys anteriors "s'havia estat massa tolerant amb aquestes conductes fins a arribar a la situació actual".

A finals de mes faran una valoració dels resultats i decidiran si la campanya continua durant l'agost.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat