Calonge i Sant Antoni crea la Taula de Salut

Calonge i Sant Antoni crea la Taula de Salut
Calonge i Sant Antoni

Data: 30/11/2020

L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni ha impulsat la creació de la Taula de Salut Municipal amb l’objetiu d’afegir seguretat a les accions que impulsi l’Ajuntament i les entitats del municipi i actuar de manera coordinada en les mesures de contenció de la Covid-19 juntament amb els Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà. Es tracta d’un òrgan consultiu sobre polítiques de salut centrat en evitar la propagació de la Covid-19 al municipi. La Taula de Salut està formada per representats del Servei de Salut Integrats del Baix Empordà (SSIBE) i de l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni. En són membres per part del SSIBE Meritxell Pérez, cap de l’Àrea Bàsica de Salut de Palamós, 2 professionals d’infermeria i una facultativa del consultori de Calonge. Per part de l’Ajuntament en formen part el regidor de Salut, Albert Ros, el cap de la Policia Local, personal de Recursos Humans, i l’agent de salut municipal.
 
La creació d’aquesta taula, que es reuneix periòdicament, permetrà fer un seguiment de l’evolució de la pandèmia al municipi, i també promoure accions per evitar la propagació de la Covid-19. Aquest nou òrgan té funcions consultives, i permetrà que les diferents àrees i unitats de l’Ajuntament, i també les entitats del municipi, puguin consultar sobre la viabilitat dels actes que organitzen per assegurar que s’ajusten a la normativa vigent en cada moment.  La taula també analitza els detalls de l’evolució de la Covid-19 i farà recomanacions a la ciutadania i a les entitats i associacions del municipi.  
 

Agent de Salut a Calonge i Sant Antoni

Entre els membres d’aquesta taula hi ha l’agent de salut contractat recentment per l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni. Aquesta persona, que s’ha incorporat aquest mes de novembre, serà el referent pels treballadors del consistori, i actuarà promovent accions de prevenció del contagi de la Covid-19, comprovant el compliment de la normativa per part dels treballadors i també resolent els dubtes que plantegin.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat