Carlus Gay guardonat amb el 12è Premi de Recerca Local Jordi Comas

El periodista Carlus Gay ha estat guardonat amb el 12è Premi de Recerca Local Jordi Comas, pel seu projecte d'investigació "L'Indépendant Costa Brava i Platja d'Aro". També, durant l'acte, s'ha celebrat la 1a edició juvenil del Premi de Recerca de Batxillerat, el qual ha quedat desert perquè cap de les propostes rebudes complia amb els requisits que marquen les bases de la convocatòria. Tot i així, el jurat ha considerat fer una menció especial al treball "El massís de l'Ardenya. Quina importància té per a la biodiversitat del seu entorn?," de Sònia Valdepeñas.

El projecte d'investigació "L'Indépendant Costa Brava i Platja d'Aro", del periodista Carlus Gay ha estat guardonat amb el 12è Premi de Recerca Local Jordi Comas, el qual està dotat amb 4500 euros i la publicació de l'estudi en format llibre quan estigui totalment desenvolupat.

També s'havia d'anunciar el guanyador o guanyadora de la 1a edició juvenil del Premi de Recerca de Batxillerat, dedicat a un tema vinculat al municipi, i dotat amb 500 euros en material tecnològic i la publicació del facsímil.

La regidora de Cultura, Tradicions i Educació, Maria Blanco, ha explicat que cap de les propostes rebudes complia amb exactitud les bases de la convocatòria. 

Tot i així, el jurat ha volgut fer una menció especial a un dels treballs presentats i dotar-lo amb un xec regal de 250 euros per a productes culturals. Es tracta del treball "El massís de l'Ardenya. Quina importància té per a la biodiversitat del seu entorn?", de Sònia Valdepeñas.

Durant l'acte, també s'ha presentat el llibre "La fauna de la Vall del Ridaura", del Grup de Natura Sterna, el qual va ser premiat l'any 2020 i que ara se n'ha fet la publicació.

El Premi de Recerca Local Jordi Comas, se celebra amb la intenció de reconèixer l'esforç i el talent, guardonant cada any un projecte inèdit d'investigació per esdevenir, un cop desenvolupat, en un treball més extens sobre el municipi en qualsevol àmbit.

Està impulsat per l'Ajuntament i la Biblioteca Mercè Rodoreda i rep la col·laboració de la Fundació Jordi Comas Matamala, i el suport de la Diputació de Girona.
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat