L'AFANOC repeteix la gala benèfica a Palamós

L'AFANOC repeteix la gala benèfica a Palamós
Palamós

Data: 30/11/2018

La Nau dels 50 metres de Palamós serà aquest diumenge 2 de desembre el centre de celebració de la segona Gala Solidària AFANOC, la Casa dels Xuklis. Després d’una primera edició molt positiva l’any passat, aquest diumenge l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) celebra a Palamós aquesta gala benèfica amb activitats per a tota la família i durant tot el dia.

Concentrada a la Nau dels 50 metres, la gala benèfica vol ser un acte solidari obert a tota la població en què petits i grans puguin passar una bona estona col·laborant en la recaptació per millorar la qualitat de vida dels infants malalts de càncer i les seves famílies.

Les activitats previstes
El programa festiu de diumenge s’obrirà a les 11 h, coincidint amb l’obertura de portes de la Nau dels 50 metres. En aquest moment, tindrà lloc una concentració amb un centenar de 'moteros' de l’Agrupació motera de Girona que faran un esmorzar solidari.

Paral·lelament, dins la Nau, s’iniciaran els tallers infantils i d’animació entre els quals hi haurà jocs de taula, jocs gegants i tallers de manualitats a càrrec d’Uppali Palamós i Gapy Animacions.

A més, durant tot el matí els pilots professionals de l’equip Yamaha de Montmeló, Pep Pedragrosa, Ramon Álvarez i Bea Martin, seran presents a la festa perquè tothom qui ho vulgui pugui fer-se fotografies amb ells i les seves motos, i conèixer de ben aprop com és el món de la competició del motociclisme.

Les activitats del matí s’allargaran fins les 14 h, quan es farà una parada per anar a dinar i es reprendrà l’activitat a partir de les 16 h amb actuacions de dansa, màgia i musicals a càrrec de diferents entitats palamosines com l’escola de dansa Georgina Ors que farà un espectacle amb les seves alumnes, el mag Marc Sàbat, la ballarina de dansa del ventre Anna Dial, el Coro Rociero Azahares, l’agrupació Palamós Gospel Choir, Kambil’s i The Covers Band. A les 18.30 h, la botiga Verde Limón de Palamós farà una desfilada de moda.

Durant tot el dia, a la Nau dels 50 metres, hi haurà paradetes amb productes artesanals i d’alimentació a càrrec de comerciants del municipi que també participaran solidàriament a la gala aportant una part dels seus ingressos de la jornada a la lluita contra el càncer infantil i la millora de la qualitat de vida
dels nens i nenes que el pateixen. Durant la celebració també es vendran números amb els quals es faran diversos sortejos amb premis, gentilesa
dels comerços de Palamós participants.

El fi de festa de la 2a Gala Benèfica AFANOC La Casa dels Xuklis serà a càrrec de l’agrupació musical The Covers Band que, a partir de les 20 h, durà a terme un concert de cloenda amb música per a tota la família.

Activitat solidària
Les entrades tenen un preu de 5€ amb la qual es podrà entrar i sortir de la Nau dels 50 metres durant tot el dia i gaudir de les activitats previstes. Les persones que hi estiguin interessades poden comprar-les anticipadament en els establiments de Palamós: Peixos Torrent, Fruites C&C, Verde Limón, Pastisseria Dolça Mar, Uppali i Bar La Parrilla, i a la guixeta de la Nau dels 50 metres durant el meteix diumenge 2 de desembre. Els diners recaptats aniran destinats a l’Associació AFANOC i la Casa dels Xuklis.

AFANOC i la Casa dels Xuklis
L’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) fa trenta anys que treballa per millorar la qualitat de vida de tots els nens i nenes afectats pel càncer infantil.

L’any 2011 AFANOC va crear la Casa dels Xuklis, una casa d’acollida que dona allotjament amb 25 apartaments individuals a totes les famílies amb un infant amb càncer i altres malalties de llarga durada que s’han de desplaçar dels seus municipis per rebre tractament als hospitals de Barcelona. A més, a la Casa dels Xuklis els proporcionen atenció psicosocial integral i els ofereixen activitats ludico- educatives i terapèutiques pels infants i les seves famílies.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat