Platja d'Aro celebra la 20a edició de la Botiga al Carrer

Intervé: Manel Canadell, president de l'Associació de Castell-Platja d'Aro

Platja d’Aro
ha celebrat aquest cap de setmana una nova edició de la Botiga al carrer, enguany molt marcada per les mesures de seguretat derivades de la crisi del coronavirus. Tot plegat per posar punt i final a una temporada que no ha estat ni de bon tros la millor i amb certa preocupació per la situació que es trobaran els pròxims mesos.

Després d’una temporada especialment complicada pels establiments comercials de Platja d’Aro, aquest cap de setmana s’ha celebrat la vintena campanya de la botiga al carrer. El calendari els ha jugat a favor, ja que la primera de les jornades va coincidir amb la Diada, i per tant, va ser festa. També els ha ajudat el bon temps que ha influït directament en un bon grapat de visitants que han optat per passar el pont a la localitat baixempordanesa.

Ofertes del 40, 50 i fins i tot per sobre del 60% en molts dels articles que s’han ofertat. Unes promocions que s’han complementat amb altres propostes com un sorteig amb premis de pes o bé activitats a l’aire lliure pensades per la mainada. Tot plegat per tancar una de les temporades més complicades que recorden. El principal culpable, el coronavirus.

De cara als pròxims mesos, Canadell apunta que encaren un escenari d’incertesa al que s’aniran adaptant sobre la marxa. La prioritat, però, serà prendre les mesures que faci falta per tal de fer front a la situació sanitària que hi hagi en cada moment.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat