Televisió Costa Brava ja enregistra la novena temporada del Pica Lletres

Intervé: Gerard Rius, presentador del programa 

Un any més Televisió Costa Brava produeix el programa Pica Lletres, un dels concursos locals més coneguts de la regió i on participen alumnes de 3er d'ESO de centres de secundària de l'Alt i el Baix Empordà. En la seva novena edició el Pica Lletres donarà la benvinguda a fins a 20 equips format per tres concursants cadascun. D'aquests 60 participants només un dels tres membres de l'equip guanyador podrà competir a la gran final de Barcelona. 

La Televisió compta amb la col·laboració de l'Institut d'Estudis Catalans, que aporta el jurat i els continguts del programa. Els joves estudiants s'enfrontaran amb un altre equip a la primera ronda, on l'objectiu és fer el màxim de punts possibles per aconseguir el passi a la fase final on només arriben 4 equips. Un cop arribats a aquest punt els 4 conjunts que estan més amunt al rànking s'enfronten en una eliminatòria cara a cara en semifinals i final. 

Aquest any el jurat de l'IEC ha canviat per primera vegada, però el presentador estrella del programa, Gerard Rius, segueix a peu de canó, 8 anys després del primer Pica Lletres. 

A punt d'arribar al seu desè aniversari, el Pica Lletres ha aconseguit vincular Televisió Costa Brava amb els joves del territori i amb l'ús de la llengua catalana de forma amena. 

En aquesta edició del programa l'Òptica Gràcia proporciona les ulleres al presentador, mentre que Aquadiver convidarà tota la classe dels guanyadors del concurs a passar un dia al parc aquàtic. El caganer.com també s'ha encarregat d'aportar 80 figures de caganers que actuaran com a comodins pel programa. Per la seva part, Sloppy Tunas regalarà un banyador amb material 100% reciclat a cadascun dels finalistes. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat