El servei de canguratge 'Dona't temps' arriba a Santa Cristina

El servei de canguratge 'Dona't temps' arriba a Santa Cristina per ajudar a conciliar la vida personal, laboral i de salut de les famílies. Amb tot, ja són 32 els municipis de la comarca del Baix Empordà que conformen la xarxa.

Santa Cristina d'Aro se suma al projecte 'Dona't temps', que consisteix a facilitar la conciliació de les famílies amb menors a càrrec, creant espais on la mainada pugui fer activitats de lleure i educació.

A càrrec del Consell Comarcal del Baix Empordà, i emmarcat en el programa 'Temps x Cures' de la Conselleria d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat, aquest servei, doncs, proporciona un canguratge que ofereix una atenció bàsica i d’educació en el lleure als infants a través d’activitats lúdiques, fonamentades en els valors de la coeducació, la participació i els objectius de desenvolupament sostenible.

Així doncs, la iniciativa TempsXCures, la qual garanteix que els infants i adolescents estiguin ben cuidats per professionals en custodiar menors i, d'aquesta manera, que pares i mares puguin gestionar millor el seu temps, ja ha permès atendre, durant el 2022, a més de 1700 famílies de la comarca del Baix Empordà, i alliberar més de 335.000 hores de cures.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat