Èxit rotund de la xerrada del Xics Gastronòmic per ajudar a prevenir lesions infantils

Palamós

Data: 25/05/2019

INTERVÉ: Carlos Casabona, pediatra i organitzador

Una cinquantena de pares i mares han omplert la sala d'actes del consistori platjarenc per escoltar la xerrada sobre salut infantil "APLICA'T" que han realitzat Carlos Gonzàlez, Julio Basulto, Pepe Serrano i Carlos Casabona.

APLICA'T és una guia que reflecteix un conjunt d'accions i intervencions pedagògiques i educatives que eviten o disminueixen els accidents, en favor de la seguretat dels infants i tot allò que els envolta.

La xerrada s'ha emmarcat dins la programació de la 4a edició del Xics Gastronòmic, que té lloc a Platja d'Aro del 18 de maig al 9 de juny. L'esdeveniment es va crear amb l'objectiu de fomentar l'alimentació i l'estil de vida saludable per als més petits de casa.

Enguany també s'ha posat especial èmfasi en disminuir la mortalitat i les minusvalideses que provenen de les lesions no intencionades que molts infants reben en l'etapa infantil. Aquestes es poden evitar amb la construcció d'un entorn segur i saludable i això els han explicat els diferents divulgadors de salut pública a tots els assistents.

Durant l'acte s'ha destacat que l'OMS i l'ONU declaren, en la Convenció dels Drets de l'Infants, que tots els infants del món tenen dret a gaudir d'un entorn sense riscos, protegits de les lesions i de la violència. 

Comentaris (1)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix

GxRPnRVyfa 35 dies
555


Més articles de Societat