La Fira del vehicle low cost omple el palau firal de Sant Antoni

Vehicles nous, semi nous, elèctrics, de segona mà... Aquesta era l'àmplia oferta que oferia la XIII Fira del Vehicle Low Cost a Sant Antoni de Calonge. Durant tot el cap de setmana, els visitants podien acostar-se al Palau Firal i interessar-se pels diversos cotxes que els diferents venedors tenien exposats a la fira. Un esdeveniment que any rere any compleix tots els propòsits de l'organització.

La proximitat de les diferents concessionàries amb els visitants fa que aquests s'interessin més pels diferents cotxes. L'any passat es van vendre el 20% de cotxes exposats, dada que evidencia l'èxit de la fira. Tan en els dos recintes com en el pàrquing exterior, la població podia trobar el tipus de cotxe que busqués.

Aquesta tretzena edició coincideix amb la quarta del Caravanning Low Cost Costa Brava, una fira que se centra en les caravanes, un sector a l'alça en el mercat. També hi havia espai per a motos i bicicletes, oferint una oferta més enllà del cotxe. És per això que la fira atrau un públic tan divers i la intenció des del consistori és continuar-la mantenint.

Que la fira se celebri el cap de setmana abans de les vacances de Setmana Santa fa que les previsions de visitants sempre siguin bones. És per això que malgrat els canvis en el mercat, la Fira del Vehicle manté sempre un bon nombre de vendes.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat