Platja d'Aro obre un punt de recollida de material per Ucraïna

Platja d'Aro obre un punt de recollida de material per Ucraïna. L'Ajuntament ha engegat un seguit d'accions en suport a la comunitat ucraïnesa. A partir d'aquest dissabte, l'antiga nau del Banc d'Aliments, al carrer Luxemburg estarà obert de 10 h a 14 h i de 16 h a 20 h cada dia de la setmana perquè qui vulgui porti roba, medicaments o altres materials.

L'antiga nau del Banc d'Aliments, al carrer Luxemburg, a Platja d'Aro, serà el punt de recollida de material per enviar a Ucraïna. A partir d'aquest dissabte, i durant cada dia de la setmana, de 10 h a 14 h i de 16 h a 20 h, qui vulgui podrà portar roba, medicaments o altres materials que es puguin necessitar. 

Des de l'Ajuntament recomanen com el consultat d'Ucraïna, fer donacions econòmiques a entitats i ONGs. També a acollir. De fet, al municipi ja han començat a arribar les primeres famílies provinents d'Ucraïna.

Des del consistori engeguen altres accions en suport a la comunitat ucraïnesa. A partir dels pròxims dies s'obriran tres grups de suport emocional per a persones ucraïneses i russes. També donaran formació específica als professionals que donin servei i suport a aquests veïns i veïnes. D'altra banda, Platja d'Aro ha fet una aportació de 15.000 euros a Creu Roja .

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat