La primera edició de l'Oncocaiac recapta més de 3.000 euros

INTERVÉ: Lluís Comet, director de la prova

Èxit de la primera edició de l'Oncocaiac, el nou repte solidari en aigües obertes que té per objectiu recaptar diners per ajudar les persones que pateixen de càncer i a les seves famílies. Va tenir lloc aquest cap de setmanes i va assolir la xifra de més d'un centenar de participants que van recorrer amb caiac i en grup la costa palafrugellenca, des de Llafranc fins les Illes Formigues i tornar.

En total hi van participar 110 participants repartits en 75 caiacs que podien ser propis o llogar-los als establiments que col·laboren amb l'entitat.

La prova no era de caràcter competitiu. Tots els caiacs van anar junts vorejant la costa acompanyats d'un guia professional.

Els participants no van permetre que el mal temps els aturés. Tot i patir un dia molt ennuvolat i un mar força mogut, la prova va tirar endavant. En acabar, van compartir una arrossada vegetal per finalitzar la trobada.

Per participar s'havia de fer un donatiu prèvi d'un mínim de trenta euros, que aniran integrament destinats a l'Oncolliga Girona. La recaptació ha estat de més de 3.300 euros.
El següent repte solidari de l'Oncolliga al Baix Empordà serà l'Oncotrail i tindrà lloc el cap de setmana vinent.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat