El Baix Empordà camina pels drets de les persones grans

Sis municipis del Baix Empordà s'han posat a caminar pels drets de les persones grans. Aquestes passejades les han organitzat el Consell Comarcal i Dipsalut en el marc del Dia Mundial de la presa de consciència de l'abús i maltractament envers les persones grans.

El dia 15 de juny es commemora el Dia Mundial de la presa de consciència de l'abús i maltractament envers les persones grans, amb l'objectiu de denunciar aquest problema mundial que afecta la salut i els drets humans de milions de persones.

En aquest sentit, per sumar-se a la reivindicació, l'Àrea de Benestar Social del Consell Comarcal, Dipsalut i altres entitats i ajuntaments del Baix Empordà han organitzat tot un seguit de caminades en diferents municipis. Des del dia 14 fins el 19 les ha acollit La Bisbal d'Empordà, Sant Feliu de Guíxols, Palafrugell, Santa Cristina d'Aro, La Tallada d'Empordà i Pals.

En totes les caminades s'ha llegit un manifest que recalca la importància de crear consciència pública sobre violència que pateixes moltes persones grans, a més de promoure la investigació i la formació sobre aquesta causa.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat