Tres tallers per seguir treballant la feminitat a la Bisbal d’Empordà

Tres tallers per seguir treballant la feminitat a la Bisbal d’Empordà
La Bisbal d'Empordà

Data: 06/11/2019

L’Àrea d’Igualtat de l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà i el Servei d’Igualtat i Atenció a les Dones de la Bisbal d’Empordà han programat per sisè any consecutiu un conjunt d’activitats per treballar la feminitat.
 
El projecte continua amb un objectiu clar: arribar a la igualtat entre dones i homes, respectar les diferències i tornar a donar valor a allò que és femení. És per això que ja de fa sis anys que es programen diferents activitats, per donar visibilitat a la feminitat i per oferir espais on les dones puguin desenvolupar diferents activitats que les ajudin a sentir-se millor amb elles mateixes i a compartir-ho amb altres dones.

Així, enguany s’han programat tres tallers que es faran durant la segona quinzena de novembre i la primera de desembre. I seran de temàtiques tan diverses com ‘Vull gaudir, desig i plaer en una bona sexualitat’, ‘Ritmes femenins’ o ‘Mindfulness, l’art de viure en el present’. Els tallers són gratuïts, però les places són limitades, per això cal fer inscripció prèvia. El lloc on es faran és a les dependències de les Escoles Velles.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat