Simulacre d'accident a la Bisbal d'Empordà

La Bisbal d'Empordà

Data: 08/11/2022

La Policia Local de la Bisbal d'Empordà ha organitzat aquest dimarts un simulacre d'accident. L'acció ha estat dirigida als alumnes dels centres escolars del municipi, perquè coneguin de primera mà els diferents cossos d'emergència, així com sàpiguen actuar davant un incident.

Accident amb múltiples ferits a la Bisbal d'Empordà, on aquest dimarts dos vehicles han protagonitzat un xoc frontal. Aquest ha estat el titular del simulacre, que ha implicat la participació de la Policia Local, els Mossos d'Esquadra, els Bombers de la Pera, Protecció Civil de la Bisbal i la Creu Roja de Palafrugell.

Els primers a actuar han estat dues dotacions de la Policia Local i els Mossos d'Esquadra. Han perimetrat la zona i han procedit a valorar l'estat de les víctimes, per tot seguit, informar a les diferents unitats d'emergència.

Entre el públic, hi havia alumnes de primària i alguns ciutadans encuriosits. La voluntat és informar els nens i nenes sobre com actuar davant un incident, a més, de reforçar el treball conjunt entre els agents implicats.

El simulacre feia temps que no es realitzava al municipi i ha format part dels diferents exercicis de coordinació que es fan al llarg de la temporada. En aquesta ocasió, les actuacions s'han efectuat de manera més lenta, perquè els infants poguessin veure en detall els treballs empresos.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat