Sis restaurants del Baix Empordà obtenen l'acreditació de cuina saludable

INTERVÉ: Carles Mundet Cap Servei Promoció de la Salut a Girona; Mare Van Diggele Directora La Malcontenta

Sis restaurants del Baix Empordà han rebut l'acreditació de cuina saludable. En concret, són quatre restaurants de Palamós, La Malcontenta, El Pla, Trias i Fish! , el Casa Brinda de Platja d'Aro i el Mundet de Sant Antoni de Calonge, tots ells del grup de restauració Andilana.

Aquests sis restaurants conjuntament amb el Blanc de Girona han estat mereixedors de l'acreditació que sota el nom d'AMED promou la dieta mediterrània, com a font d'alimentació saludable. Aquesta certificació dona fe que els restaurants que la tenen ofereixen una cuina basada en la dieta mediterrània i que, a més, posen a l'abast dels seus clients informació sobre lleure actiu a les zones pròximes al seu establiment.

Fa anys que el grup Andilana treballa amb aquest compromís de cuina saludable com a bandera. Una aposta que els comensals avui també demanen i que els ha portat a tenir a la seva carta plats que s'adeqüen a les seves necessitats nutricionals d'una forma equilibrada i natural i amb una gran varietat de peixos frescos, verdures locals, carn a la platja o fruita fresca.

Aquestes set acreditacions atorgades avui a establiments de la província de Girona, s'afegeixen a les deu que es van entregar a finals d'any a restaurants de Barcelona.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat