Els tres pobles de la Vall d'Aro caminen junts per la igualtat

Baix Empordà

Data: 11/03/2018

Santa Cristina d'Aro, Sant Feliu de Guíxols i Castell-Platja d'Aro s'han unit per primera vegada per reivindicar la igualtat de gènere. En el marc del Dia Internacional de la Dona i aprofitant la commemoració dels 125 anys de la posada en marxa del carrilet, els tres municipis de la Vall d'Aro han organitzat una caminada que s'ha fet al llarg de la Via Verda, el traçat que unia antigament el tren que anava de Sant Feliu a Girona.

Unes 200 persones de totes les edats s'han sumat a la caminada Puja al tren de la Igualtat que ha començat a les 9 del matí a l'Espai Ridaura i que ha anat recorrent tot el traçat de la via verda fins a arribar al port de Sant Feliu, tot passant per espais emblemàtics com l'antiga estació cristinenca o la de Castell d'Aro. A l'Espai Ridaura s'ha projectat un audiovisual de 5 minuts del tren i la reflexió sobre el paper de la dona en aquella època.

Activitats com aquesta posen sobre la taula la desigualtat de gènere encara existent , una xacra social que des dels tres serveis municipals que treballen per la igualtat de gènere asseguren que s'ha de continuar lluitant.

La caminada tanca el programa d'actes del Dia Internacional de les Dones, que es va iniciar als tres pobles el dijous amb diverses activitats.
Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat