El festival Salat ha donat el tret de sortida al 62è Festival porta ferrada

Celia Camacho

Torna un any més una altra edició del festival Humor Salat, una celebració anual que destaca el millor de la comèdia actual. Aquesta 4a edició tenia lloc del 5 al 7 de juliol en el marc del Festival Porta Ferrada de Sant Feliu de Guíxols.

És una oportunitat única per poder gaudir de vetllades plenes de rialles i entreteniment de primera, amb una combinació de talents emergents i veterans de l'escena de l'humor.

Durant un cap de setmana Sant Feliu de Guíxols esdevé l'epicentre de l'escena amb un cartell molt atractiu i activitats complementàries que el converteixen en un dels principals festivals de l'humor del país.

També algún humorista  s'ha deixat caure per les residències i casals d'avis, així ens explica l'acollida la Anna Portomeñe, directora creativa del festival.

Després de l'èxit rotund de l'any passat, on va assolir l'espectacular xifra de 12.000 entrades venudes, la nova edició de Salat, promet superar les expectatives i oferir una experiència encara més enriquidora i divertida per a tots els amants de l'humor.

El festival va poder gaudir de les actuacions d'humoristes de renom com Ángel Martín, Facu Díaz i Miguel Maldonado, Ana Morgade, Sílvia Abril, David Cepo i JJ Vaquero, Julen Axpe, Charlie Pee, Grison i Andreu Casanova. Amb qui vam poder parlar, i així ens va expressar les seves expectatives.

L'humorista tenia moltes ganes de poder fer l'espectacle a la costa brava, ja que és una zona que li encanta, i més encara quan havia penjat el cartell de 'sold out'. Respecte al públic l'humorista esperava poder agafar tot el ventall de totes les edats i poder trobar tan solters com amb gent amb parella. En un espectacle dividit en diverses parts.

L'espectacle el va preparar des de la seva solteria i experiència amb les cites que es donen en aplicacions per trobar parella, on es va adonar que realment era un tema que donava per monòlegs. 
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Societat