Suspesos dos policies locals de La Bisbal per detenir dos joves a punta de pistola

La Bisbal d'Empordà

Data: 19/04/2020

L’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà ha ordenat la suspensió immediata dels dos agents de la Policia local implicats en la intervenció del passat dissabte a la tarda davant d’un habitatge de l’avinguda Josep Irla. L’equip de govern ha pres aquesta decisió al considerar que l’actuació dels agents ha estat desproporcionada. El consistori obrirà el corresponent expedient per aclarir els fets amb la màxima celeritat possible i adoptar les mesures definitives que siguin necessaries.

Des de l'Ajuntament han reiterat "el rebuig més absolut a qualsevol actitud violenta, racista, xenòfoba, masclista o autoritària".

Per alta banda el grup municipal de Tots x La Bisbal ha fet públic un comunicat en el que defensa la policia local i considera un “error històric” la suspensió dels dos agents per part de l’equip de govern, format per ERC, CUP i ECP. Exigeixen al govern municipal que deixi sense efecte la suspensió de feina dels dos agents afectats i que actuï de forma immediata contra les amenaces publicades a les xarxes socials contra la Policia Local.

Davant els fets, SEPC La Bisbal  i La Forja Baix Empordà han convocat una cassolada antiracista aquest diumenge a les 20:15.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat