El Club Aquàtic Xaloc de Sant Feliu de Guíxols protesta per la situació a La Corxera

​El Club Aquàtic Xaloc de Sant Feliu de Guíxols ha denunciat públicament la situació que pateixen a la piscina La Corxera en una protesta a l'entrada principal de l'equipament municipal. L'empresa, que és qui fa els treballs per a la gestió de les incidències anteriorment esmentades, també va emetre un comunicat per les xarxes socials de l'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols el mateix matí abans de la protesta. Ara el club resta a l'espera d'una solució immediata a la situació. Ja que, com ens a informat, és impossible entrenar amb normalitat i han tingut baixes.

El Club Aquàtic Xaloc de Sant Feliu de Guíxols ha denunciat públicament la situació que pateixen a la piscina La Corxera. Ho ha fet en una protesta a l'entrada de la piscina, on exigien una solució immediata. En el discurs, han fet públiques les raons que fan inviables els entrenaments del club i el risc que pot comportar la situació a la salut dels usuaris.

D'entre els problemes que exposen que pot provocar la situació, s'han mencionat rampes o hipotèrmies per la baixa temperatura de l'aigua. Així com floridures, fongs o la irritació en pell, ulls i vies respiratòries que provoca la humitat que hi ha a la piscina.

Des del club guixolenc, asseguren que la situació ha arribat a límits extrems. I que, el que busquen amb la protesta, és que se'ls escolti per trobar una solució immediata, el compromís per part de l'Ajuntament i de l'empresa LLOP Gestió Esportiva.

L'empresa, que és qui fa els treballs per a la gestió de les incidències anteriorment esmentades, també va emetre un comunicat per les xarxes socials de l'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols el mateix matí abans de la protesta. En ell asseguraven que tenen operaris treballant a resoldre les incidències que han provocat la situació i que, "canviar la producció tèrmica amb combustibles fòssils mitjançant gas, a producció tèrmica elèctrica mitjançant bombes de calor amb aerotèrmia, sense tancar el servei, és molt complex". Convidant a tenir "una mica més de paciència", esperant "que aquesta setmana el servei tècnic ho resolgui definitivament".

Les queixes sobre la piscina municipal de Sant Feliu de Guíxols no són noves. Des de Junts per Sant Feliu de Guíxols ja van alertar d'aquesta situació al novembre i amb altres grups municipals ho van traslladar a les sessions plenàries i asseguraven que el govern els va confirmar que la situació estava resolta. Per aquesta raó, Televisió Costa Brava va preguntar a l'alcalde de la ciutat, Carles Motas, sobre la situació. El qual, en data a 23 de gener, va preveure que la situació es podria arreglar la darrera setmana del passat gener.

Ara, el Club Aquàtic Xaloc resta a l'espera d'una solució immediata a la situació. Ja que, com ens a informat el club, és impossible entrenar amb normalitat i fins i tot han tingut alguna baixa.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat