Dispositiu de seguretat preparat per les festes de Carnaval

INTERVÉ: Francesc Cardús, inspector en cap de l'ABP de Sant Feliu de Guíxols

Mossos d'Esquadra i Policia Local faran un important desplegament d'efectius durant el proper cap de setmana. Cada any per les rues i festes de Carnaval es munta un dispositiu especial per prioritzar la seguretat dels milers de persones que es preveu que surtin al carrer per gaudir del carnaval.

L'Àrea Bàsica dels Mossos d'Esquadra de Sant Feliu de Guíxols coordinada amb les diferents policies locals farà un desplegament important d'agents amb la incorporació d'efectius que vindran de Girona.

Les rues de Carnaval poden ser un llamí pels delinqüents que saben que les persones passaran hores fora de casa i que deixen el cotxe molta estona aparcat. Per això des dels Mossos d'Esquadra aconsellen tancar bé les cases i no deixar objectes de valor a la vista en interiors de vehicles.

Per Carnaval augmenta el consum de begudes alcohòliques i amb ell els conflictes al carrer i en festes. Des dels mossos demanen seny.

Des dels Mossos aplaudeixen la iniciativa que han tingut els ajuntaments de la Vall d'Aro per limitar el consum de begudes alcohòliques al carrer i recorden que es faran controls d'alcoholèmia als conductors de les carrosses per evitar accidents.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat